Laatste nieuws

19 mei 2022

Student-sporters versterken onderlinge band in stadion FC Groningen

Studenten van de Groningse vestigingen van Johan Cruyff College en Johan Cruyff Academy beleven een dag in het stadion van FC Groningen.
30 maart 2022

Johan Cruyff Academy Amsterdam opent fotowand met Ambassadeurs

Johan Cruyff Academy Amsterdam heeft een fotowand ingehuldigd ter ere van haar ambassadeurs, als stap om de oud-studenten in te zetten als inspiratiebron voor toekomstige generaties en gezamenlijk mogelijkheden te verkennen voor verdere samenwerking.
30 januari 2022

Studenten halen flink bedrag op voor Elk Kind een Bal en Johan Cruyff Foundation

Student-sporters van Johan Cruyff Academy zetten zich in voor goede doelen Elk kind een Bal en Johan Cruyff Foundation en ontwikkelen tegelijk hun salesvaardigheden.
15 december 2021

Hoe bereiden student-handballers zich voor op EK Handbal 2022?

Hoe kijken de vier handballers van TeamNL Handbal Heren. die studeren aan de Johan Cruyff Academy, aan tegen het EK Handbal 2022.
30 augustus 2021

Studerende topsporters vragen aandacht voor presteren onder druk

Als onderdeel van hun studie vraagt een groep studerende topsporters van de Johan Cruyff Academy aandacht voor het onderwerp Presteren onder Druk.
16 juli 2021

Studenten organiseren “Fit voor de Rit” toertochten voor goede doel

Student-sporters van Johan Cruyff Academy organiseren 'Fit voor de Rit’ toertochten, om geld in te zamelen voor het goede doel: Fonds Gehandicaptensport.
21 juni 2021

Innovatief leren denken in sportmarketing: sleutel voor commercieel succes

Met behulp van het Design Thinking-model leren de studenten van de Johan Cruyff Academy hoe ze hun innovatieve ideeën als sportmarketing-concept kunnen pitchen.
15 februari 2021

Personal Branding: topsporters positioneren zichzelf als merk

In het vak Personal Branding leren de eerstejaars student-sporters van de Johan Cruyff Academy zichzelf als merk te positioneren
18 januari 2021

Mud Masters als case voor het coronaproof maken van obstacle runs

Studenten van de Johan Cruyff Academy hebben Mud Masters geholpen om obstacle runs veilig aan te bieden tijdens de coronacrisis