Amazing Stories – Amsterdam

28 juli 2022

Gert-Jan Schep

Paralympiër Gert-Jan Schep, die na het Johan Cruyff College aan de Johan Cruyff Academy ging studeren, stapte in zijn sport over van zwemmen naar atletiek. Waarom maakte hij die switch en hoe verliep zijn duale loopbaan?
12 juni 2022

Marloes Wesselink

Marloes Wesselink combineerde beachvolleybal met de Johan Cruyff Academy en nam eind 2014 de beslissing te stoppen met haar topsportleven om zich te richten op een maatschappelijke carrière. Hoe ging die overgang van topsport naar een fulltime baan?
5 april 2022

Glenn van Zoolingen

Glenn van Zoolingen combineerde zijn voetbalcarrière met de Johan Cruyff Academy en werkt nu als content manager bij de Ajax Coaching Academy
11 maart 2022

Marcel en Tyrone Sterkenburg

Marcel en Tyrone Sterkenburg studeren aan de Johan Cruyff Academy en combineren dat met worstelen. Hun ambitie reikt verder dan het WK voor junioren, waar ze goud en zilver haalden: "Wij willen goud bij de Olympische Spelen in 2024.
17 januari 2022

Aram Mahmoud

Badmintonner Aram Mahmoud kwam uit voor het vluchtelingenteam tijdens de Olympische Spelen van Tokio. Hij combineert zijn sport met de Johan Cruyff Academy en werkt nu aan het realiseren van nieuwe doelen: het behalen van zijn diploma.
26 november 2021

Johan Kenkhuis

Johan Kenkhuis combineerde de Johan Cruyff Academy met zwemmen. In 2004 behaalde hij een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Athene. Tegenwoordig is hij eigenaar van SwimGym.
8 november 2021

Michiel Martens

Alyson Annan, alumna Johan Cruyff Academy en voormalige spits van het Australische hockeyteam, is nu de bondscoach van het Nederlandse hockeyteam (vrouwen).
6 augustus 2021

Alyson Annan

Alyson Annan, alumna Johan Cruyff Academy en voormalige spits van het Australische hockeyteam, is nu de bondscoach van het Nederlandse hockeyteam (vrouwen).
5 juni 2021

Jiske Griffioen

Paralympisch tennisser Jiske Griffioen, alumna Johan Cruyff Academy, gaat wederom voor de belangrijke titels, wat ze o.a. combineert met werk voor de Sportraad