Viering 25-jarig jubileum van Cruyff Education, een tribuut aan het academische gedachtegoed van Johan Cruijff - Johan Cruyff Academy
Viering 25-jarig jubileum van Cruyff Education, een tribuut aan het academische gedachtegoed van Johan Cruijff
24 mei 2024
Viering 25-jarig jubileum van Cruyff Education, een tribuut aan het academische gedachtegoed van Johan Cruijff - Johan Cruyff Academy
Viering 25-jarig jubileum van Cruyff Education, een tribuut aan het academische gedachtegoed van Johan Cruijff
24 mei 2024
parallax background

 

Eerstejaars studenten gingen de Alpe op!

Steun de actie 'Top of the Alpe' van eerstejaars student-sporters van de Johan Cruyff Academy Groningen en draag bij aan Spieren voor Spieren

Op 9 juni 2024 was het zover: een aantal eerstejaars studenten van de Johan Cruyff Academy Groningen ging richting de Alpe d’Huez om het goede doel Spieren voor Spieren te steunen! Zondag 9 juni vertrokken de studenten naar Frankrijk. Maandag startten ze met een warming-up op de Ornon voordat ze de echte Alpe d’Huez gingen trotseren op dinsdag.

Zo kan je ons steunen:

Klik hier als je een kleine bijdrage wilt leveren aan het goede doel! Bestel mooie en kwaliteitsvolle fietssokken of een toffe bidon!

Sponsoren bedankt!

Mede dankzij onze sponsoren was het mogelijk om de Alpe d’Huez op te fietsen en geld in te zamelen voor het goede doel Spieren voor Spieren:

  • Hoofdsponsor: Waterresort Bodelaeke
  • Mede sponsoren : Working Class Heroes, Theorie Toppers, HOC Opleiding & training, Move4Progress en Jobs & Media Group.

Wie gingen de uitdaging aan?

Via de foto's hieronder stellen we onszelf voor, van links naar rechts: Bart Kortleve, Björn Koster, Fofin Turay, Joop Oosterhof, Jorinde Dolfijn, Joyce van Welie, Junior Mpoulu, Jurgen Zomermaand, Mads de Roos, Robin Kelder, Silvihno Ibrahim, Youssef El Hami en Yoav Versloot

Steun ons en Spieren voor Spieren!

Jij wilt toch ook dat kinderen die getroffen zijn door ziekte sneller een diagnose en behandeling krijgen, zodat ze weer kunnen gaan genieten van sport en spel? Steun onze actie 'Top of the Alpe' met jouw donatie en help ook mee!
cycling
Wat houdt de beklimming van de Alpe d'Huez precies in?
De Alpe d'Huez is een relatief korte maar lastige klim van bijna 14 kilometer lengte. De klim is uniek en magisch door de rijke historie, de mooie route en de 21 haarspeldbochten. Elke haarspeldbocht heeft een naam van een etappewinnaar op de Alpe d'Huez tijdens de Tour de France. De Alpe d'Huez start vanuit de Bourg d’Oisans. De top van de Alpe d'Huez heeft een hoogte van 1860 meter. Het gemiddelde stijggingspercentage is 7,9% met in het begin het steilste stuk van 11%.